Paradigma Yapı Işıklı Gergi Tavan Sistemleri

Altın Varak Çerçeve Dekorasyon

İstanbul Altın Varak Çerçeve Dekorasyon

İstanbul altın varak çerçeve ustası – Tüm istanbul ilçelerinde evlerinize ve iş yerlerinize katmak istediğiniz dekoru bizimle yakalamaya ne dersiniz. Altın varak çerçeve, Altın varak dekor çerçeve ve alçı malzemesinden olan kartonpiyer, stropiyer işlerinize Kadıköy altın varak çerçeve ustası ile istediğiniz dekoru uygulayarak yaşam alanlarınıza saray tarzında zenginlik katabilirsiniz.

Altın varak çerçeve uygulamasında mekan içi tasarım çok önemli olup bir bütün olarak görüntü oluşmalı. Ezber yada rastgele gelişi güzel yapılan ALTIN VARAK ÇERÇEVE uygulaması sizi itibarsız bırakır.

İç dekorasyonlarda yapılan ALTIN VARAK ÇERÇEVE korunması, güzel ve gösterişli kalması için altın varak kimyasal her şeyden korumalıyız. Temizliğinde ise klor ve bileşenleri (çamaşır suyu), Sentetik boya çözücüleri ( tiner ) kaçınmalıdır. Sadece yumuşak bezi sabunlu su ile nemlendirip hafifçe silmeliyiz. Sadece istanbul içi değil uygun projeler için istanbul dışındaki şehirlere de gidebiliriz.

istanbul altın varak ustası, istanbul saray tavan, istanbul altın varak çerçeve fiyatları, istanbul alın tavan, istanbul varak işleme işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Whatsapp Hemen Ara