Paradigma Yapı Işıklı Gergi Tavan Sistemleri

Dijital Baskı Gergi Tavan

Gergi tavan uygulamaları arasında en fazla fark yaratanları dijital baskılı modellerdir. Dijital baskı teknolojisi ile tavan gergisi üzerine yüksek çözünürlüklü görseller basılır. Dijital baskılı gergi tavan modelleri ortamda çarpıcı bir etkiye sebep olur. Gergi tavanın tüm avantajlarına sahip olan bu modellerde yüzlerce seçenek içerisinden seçim yapılarak tavan masmavi bir akvaryuma, yemyeşil bir bahçeye, çiçeklerle bezeli bir tabloya ya da insanı içine çeken 3 boyutlu bir figüre dönüştürülebilir. İsteğe göre çeşitli karakterlerin, dini sembollerin, hayvan figürlerinin ya da soyut çalışmaların yer aldığı modeller de tercih edilebilir.

Dijital baskılı modellerdeki çeşitlilik kişisel zevkin yanında ev dekorasyonuna en uygun modelin tercih edilebilmesine de olanak sağlamaktadır. Bu şekilde mobilya, halı, perde ve oturma grubu gibi eşyalarla son derece uyumlu, birbirini tamamlayan ve görenlerin hayranlık duyacağı bir dekorasyona imza atılması son derece kolaydır.

Gergi tavan modelleri içerisinde dijital baskılı tavan gergilerinin en şık uygulamalarından birisi de gökyüzü penceresi şeklinde olanlardır. Bu uygulamada dijital baskılı gergi malzemesinin üzerine, özel çıtalar yerleştirilerek bir pencere görüntüsü elde edilir. Bu şekilde tavandaki görüntü sanki pencereden görünüyormuş gibi bir doğallık kazanır. Bu sistemde en çok kullanılan dijital baskılar arasında mavi gökyüzü ve beyaz bulutların yer aldığı modeller yer almaktadır. Ayrıca güneşin, kuşların, gökdelenlerin ve daha sayısız figürün de yer aldığı modeller bu sistemde başarılı bir şekilde kullanılabilmektedir. Hatta isteğe göre bu modelde pencereden havai fişeklerle aydınlanmış karanlık bir gökyüzü de görünebilir. Bu sistemde kullanılan dijital baskılı ürünler renk olarak ev dekorasyonu ile çok uyumlu olmasına gerek yoktur. Çünkü uygulama pencere şeklinde algılandığı için son derece doğal ve dekorasyonla uyumlu olarak görünmektedir.

Whatsapp Hemen Ara